· 

Spar 32% på rengøring med 3 tilbud

Vi tilbyder at finde en god og billig rengøringsassistent i Holstebro, der også arbejder i nærheden af, hvor du bor. Du er nemlig havnet det helt rigtige sted, hvis du leder efter et rengøringsfirma fra Holstebro. Her kan du nemlig - gratis og nemt - få 3 tiltalende lokale tilbud fra certificerede rengøringsfirmaer på din rengøringsopgave.

Det foregår sådan, at du opdaterer webformularen online med, hvad du ønsker rengøringsassistance til. Så afgiver tre rengøringsfirmaer tilbud på den opgave, der skal udføres. Udfyld skemaet på ca otte minutter og modtag tre personlige henvendelser fra rengøringsfirmaer i Århus. Du afgør selv, hvilket af de tilsendte rengøringstilbud du vil gøre brug af. Såfremt der ikke er nogen af tilbuddene, der er gode nok, så er du velkommen til at takke nej til alle tilbud.

 

Få 3 gratis tilbud på smuk rengøring

Det er som allerede nævnt aldeles gratis og uforpligtende så derfor kan det næsten ikke blive nemmere. Rengøringsfirmaerne konkurrerer om din rengøringsopgave så du modtager nogle yderst konkurrencedygtige tilbud. Det er besværligt at finde faguddannet rengøringshjælp selv, så hvorfor ikke slippe for dette og benyt os i stedet? Vælg den hurtige løsning og få 3 seriøse tilbud lige her!

 

Datablade

Et datablad giver en detaljeret beskrivelse af anvendelse, egnethed, sikkerhed, indhold og begrænsninger for de enkelte produkter. Datablade udarbejdes for professionelle rengøringsmidler og andre kemiske produkter, og er som regel mere omfattende end den deklaration, der findes på selve flasken. Man kan håbe, at databladene har en afsmittende effekt på deklarering af produkterne på konsumentmarkedet.

 

Den Grønne Fond

 

Fond under Miljø- og Energiministeriet. Har til formål at støtte initiativer, der kan engagere befolkningen i at fremme en bæredygtig udvikling. Fonden yder støtte til f.eks. nyskabende eller tværgænde ideer til miljøprojekter og -initiativer.